Praktijkvoorwaarden

Afspraken consult

Een eerste afspraak wordt telefonisch gemaakt. U krijgt van de gemaakte afspraak een bevestiging via email. Als u niet over een e-mailadres beschikt stuurt Anne-Wies van der Meer deze bevestiging naar u via de post. Het eventueel wijzigen van een afspraak wordt bij voorkeur niet op het laatste moment gedaan.

  • Behandeling is uitsluitend op afspraak.
  • U heeft geen verwijzing nodig van een (huis)arts

Niet nagekomen afspraak

Wilt u een afspraak afzeggen dan dient dit tenminste 2 werkdagen van te voren worden afgezegd zodat ik op de geplande tijd nog iemand anders, die op korte termijn behandeld wil worden, kan inplannen.

Afspraken die niet 48 uur (werkdagen) van tevoren worden afgezegd kunnen in rekening worden gebracht. Geaccepteerde mogelijkheden om uw afspraak op tijd af te zeggen zijn: telefoon (ook voicemail) en middels een e-mail. Een Whatsapp bericht volstaat niet, omdat deze niet altijd tijdig binnen komt.

Praktijk Cinnaber behoudt zich het recht voor bij niet tijdig (dus uiterlijk 48 uur van te voren) een tarief te berekenen van een consult namelijk € 57,50.

De nota voor een niet nagekomen afspraak kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Betalingsvoorwaarden

Na afloop van de behandeling kunt u de consultprijs cash betalen of binnen een week door middel van een overschrijving. U krijgt gelijk een nota mee welke gebruikt kan worden voor eventuele declaratie bij uw zorgverzekeraar.

Vergoedingen

De acupuncturist kan niet declareren bij uw zorgverzekeraar zoals u wellicht bij de fysiotherapeut gewend bent. U stuurt dus zelf de nota op naar uw zorgverzekeraar. U krijgt achteraf uw eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar teruggestort en u bent zelf verantwoordelijk voor een correcte afwikkeling hiervan.

Voor informatie over vergoedingen dient u uw aanvullende polis te raadplegen. Acupunctuur wordt niet in de basisverzekering vergoed.

Praktijk Cinnaber is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de lijst met vergoedingen zoals gepubliceerd op de website  Zorgverzekeringwijzer, waarnaar op deze website onder tabblad Tarieven en Vergoedingen wordt verwezen. U wordt dan ook aangeraden ook uw aanvullende polisvoorwaarden te bestuderen om eventuele misverstanden te voorkomen.

Privacy regelement

De gegevens ten behoeve van de behandeling worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uitsluitend met uw toestemming kunnen deze gegevens gebruikt worden voor eventueel overleg met derden (bijvoorbeeld een overleg met de huisarts of fysiotherapeut). Een overleg vindt alleen plaats in het belang van uw behandeling en met uw medeweten.